Казвам се Ина.
Актриса съм, но преди всичко човек, който се вълнува.

В Pangolin project споделям всичко, което ме докосва, освен театъра и киното.

Какво е Pangolin project?

Pangolin project е идея, вдъхновена от съвременния чувствителен човек, избрал броните на изкуството във всичките му форми като убежище за неговия вътрешен свят.

Pangolin project е още и трибют към животното панголин — изключително древен вид, вече изчезващ в наши дни. Единственият бозайник, покрит с люспи, той е мил и незлоблив, защитава се като се свива в броните си.

Спасява се, като се обръща към себе си.

Как да се включиш в Pangolin project?

Целта на Pangolin project е да обедини свободните хора, които реализират простора на своите идеи във всяка форма, която може да ги изрази честно и дръзновено.

Изпращайте свои текстове, музика, снимки, видеа, илюстрации или просто разхвърляни мисли, облечени по вашия начин. Без рамка, без ограничение. Просто всичко, което ви спасява: от враждебността, от хаоса на неизвестното, от другите и от самите вас. Което ви надъхва, радва, дава ви сили да завършвате започнатото, сближава ви с другите и със самите вас.

Аз ще публикувам тук събраното, свързано и укрепено под броните на изкуството, които ни дават сигурност и спокойствие, че най-хубавото предстои.

С обич,
Ина